Претрага
Обим претраге: Актуелно
Напомена: претраживач разликује ћирилицу и латиницу.
 
  Актуелно
Назад
Позив за предлоге пројеката у оквиру програма малих грантова Игманске иницијативе ПОМОЋ - Допринос приступу избеглица и расељених лица правима и могућностима запошљавања

Игманска иницијатива, мрежа невладиних организација цивилног друштва из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе и Хрватске, расписала је конкурс за предлоге пројеката. Програм малих грантова се реализује у оквиру Пројекта "ПОМОЋ - Допринос приступу избеглица и расељених лица правима и могућностима запошљавања" који финансира Европска комисија, ДГ НЕАР, са основним циљем да се допринесе техничкој, социо-економској и социо-културној одрживости Регионалног стамбеног програма.

Пројекти под Програмом малих грантова реализују се у Босни и Херцеговини, Хрватској, Црној Гори и Србији. Укупан буџет Програма износи 230.000 ЕУР. Трајање пројеката из овог позива је од 6 до 12 месеци. Ово је ограничени позив за подношење предлога пројеката, при чему је први корак евалуација комплетне пријаве, која укључује Декларацију подносиоца предлога пројекта, документе везане за регистрацију, и финансијске извештаје за последње 2 године, у циљу провере подобности апликаната. Рок за подношење комплетних пријава је 15. децембар 2018. године. Језик позива за предлоге пројеката је енглески. Подносиоци пријава који су прелиминарно изабрани, подлежу детаљној провери подобности, на основу приложених докумената. Критеријуми, оквирни буџет, циљне групе и приоритети идентификовани су у складу са потребама корисника Регионалног стамбеног програма и наведени су у Смерницама за сваку земљу. Сви документи везани за овај позив доступни су на сајту Игманске иницјијативе на ovom линку.

 Преузмите документ (PDF 635KB)
Врх стране - Назад
корисничко име
лозинка

Нисте пријављени.
Линкови
АЗИЛ
Flood Relief
Dnevnik krize
Пружимо им руку
EU podrška upravljanju migracijama
Регионални Стамбени Пројекат
Медији о РСП-у
Изводи из штампе
Статистика
Информатор о раду Комесаријата за избеглице
Закон о управљању миграцијама
Закон о изменама и допунама Закона о избеглицама
Помоћ удружењима - извештаји 2009-2011.
Стамбене потребе избеглица и интерно расељених лица (упитници и обрасци) и упитник за општине/градове
Информације о градовима/општинама
Влада Републике Србије
Кодекс понашања државних службеника
IOM - Uključivanje migracija u nacionalne razvojne strategije
2007-2015 © Комесаријат за избеглице и миграције. Сва права задржана.